Book en session

Slide background

Book en FasterEFT session med Connie

Det er muligt at booke en FasterEFT session med mig ved at skrive til post@connieyndal.dk eller ringe til mig på 25852817.

Det anbefales at du altid starter med en 2 timers session, da vi ønsker at komme i dybden med problemet. Du vil få de bedste resultater hvis du booker mindst 3 x 2 timer, du får rabat ved flere sessioner.

For at få mest ud af disse sessioner, er det vigtigt at du kommer med den indstilling, at vi er to om at løse problemerne. Det vil være en stor fordel, hvis du starter med at se på nogle af Robert’s videoer på forsiden og på youtube. Det er nogle tanker og principper, som lægger til grund for FasterEFT og som er gode at kende til.

Prisen for en 2 timers session er 1.150 kr. Vælger du at gøre det over skype er prisen 1.000 kr. for en 2 timers session.

Betaling foregår efter aftale.

Du skal også være velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg tager gerne en gerne en uforpligtende samtale med dig på op til 30 minutter, hvor vi kan tale om din situation og hvordan du kan hjælpe dig selv eller evt. booke en session. Det er muligt at få tid på en hverdag i tidsrummet 11-13. Send mail til post@connieyndal.dk og vælg gerne tre tidpunkter, der passer dig, så finder vi et tidspunkt.

Skype sessioner

Hvis du ønsker at have sessionen over skype, anbefales det at du tjekker hvordan man tapper først.

Fralæggelse af ansvar (disclaimer)

Intet på disse sider er et forsøg på at holde dig fra nødvendig lægebehandling. Nedtrapning af medicin eller behandling bør ske i samråd med din læge. Vælger du at ophøre med lægeordineret behandling eller medicin, uden din læges samtykke, bærer du selv det fulde ansvar.Udsagnene på disse sider er ikke evalueret af hverken Sundhedsministeriet, Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen eller anden myndighed. Informationerne er kun beregnet til studiebrug og er ikke beregnet til at diagnosticere, forebygge, påvirke, helbrede eller behandle nogen former for sygdomme eller andre helbredsmæssige udfordringer. Alt hvad der angår fysisk eller mentalt helbred, bør superviseres af en behandler, der forstår sig på netop den pågældende tilstand. Jeg giver hverken direkte eller indirekte medicinske råd. Jeg påtager mig intet ansvar for dem, der behandler sig selv. Det skal understreges, at intet af det, jeg skriver, kan erstatte konsultation hos egen læge. En amerikaner stå bag konceptet Faster EFT, derfor denne disclaimer, da den er lovpligtig i USA. Du tager ansvar for din egen mentale og fysiske tilstand, både i sessioner og ved selvbehandling.