Få kærligheden til at blomstre

Slide background

Få kærligheden til at blomstre igen - Foredrag

  • Ønsker du et passioneret og sundt parforhold?

  • Er du træt af at diskutere med din kæreste?

  • Er du træt af at blive påvirket når folk ‘trykker på dine knapper’?

  • Mærker du stadig et stik i hjertet når du tænker på den, som du ikke længere er sammen med?

Foredrag: Få kærligheden til at blomstre

Dato: Nu dato kommer snart

Skriv til mig hvis du vil have besked herom.

Skriv til post@connieyndal.dk

Vi er alle et produkt af vores fortid og overbevisninger. De ting som er sket i vores barndom og tidligere forhold påvirker hvordan vi i dag er i et parforhold. Ofte er vi ikke bevidste om vores egne mønstre og selv når vi har opdaget dem, kan det være svært at ændre på dem.

Måske har du lagt mærke til at du bliver ved med at falde for den samme type og at forholdet dybest set ikke er sundt for dig.

Måske er du bare nysgerrig på alt der med mænd og kvinder eller er interesseret i at have bedre relationer generelt.

På dette foredrag vil du lære hvordan du ved hjælp af Faster EFT kan skabe en forandring, således at du er bedre til at være i et parforhold eller bliver bedre til at tiltrække dig en ny kæreste. Du får redskaber til at ‘heale’ ting fra din fortid, så du nu kan gå ind i et forhold med åben bevidsthed og åbent hjerte. Vi vil se på hvordan vi bedre kan håndtere de røde advarselslamper. Healing af fortiden og bevidst kommunikation er vejen frem.

Vi vil også se på hvordan du i det hele taget kan opnå forandringer i dit liv med Faster EFT, og dermed få sundere relationer i dit liv og en bedre balance generelt.