Foredrag – Bliv slank uden kur

Slide background

Bliv slank uden kur - Foredrag

Har du tidligere prøvet at tabe dig efter en slankekur, kun for at tage det hele på igen plus et par kilo?

Vi har alle lært at vi skal spise sundt og dyrke motion for tabe os og holde den slanke linje, men vidste du at det i højere grad handler om vores ’mentale programmering’?

Tænk hvis du ikke skulle bruge viljestyrke for at få den ideelle krop, men at det kunne falde dig naturligt at foretage et sundere valg og opnå et varigt vægttab?

Faster EFT er nøglen til at ændre på den ’programmering’ som ligger til grund for dine ekstra kilo.

I virkelighed handler det om stress, negative følelser, hvordan du ser dig selv og din følelsesmæssige tilknytning til mad m.m. Du ønsker dig sikkert det, vi alle ønsker, nemlig at se godt ud, føle dig godt tilpas, være glad og stolt over din krop og være fri af den dårlige samvittighed, fordi du har tilladt kiloene at sætte sig fast.

Du sidder lige nu med nøglen til at få den krop du drømmer om, men det er op til dig om du vil tage valget og gøre det som skal til. På foredraget vil du lære teknikken bag Faster EFT. Brug det dagligt, det tager næsten igen tid og du vænner dig hurtigt til det. Du vil sikkert opleve en stor forandring i dit liv. Ud over at kroppen finder sit naturlige leje vil du også opleve mere glæde og mindre stress.

Foredrag: Bliv slank uden kur med FasterEFT

Foredraget kan bestilles til foreninger og lign.

Kontakt Connie på post@connieyndal.dk for mere information.

Bliv opmærksom på dine tanker og følelser lige nu! Hvis du mærker modstand på at det vil virke på dig, så prøv at tappe!