FasterEFT er et værktøj som kan hjælpe dig med de problemstillinger og udfordringer du har i livet. Det er udviklet af amerikaneren Robert G. Smith som har forandret tusindvis af liv over hele verdenen. Det er en genial sammensmeltning af det bedste fra EFT, NLP og diverse andre teknikker og viden om hvordan hjernen fungerer. Det bedste ved FasterEFT er at det effektivt, hurtigt og går direkte til kernen.

Du skal ikke tro på noget, da det hele bygger på fakta om hvordan vores hjerne bearbejder de ting vi oplever. FasterEFT kan ændre den måde du repræsentere din fortid, rydde op i følelsesmæssige ubalancer og kan også have positiv indvirkning på dit helbred, da krop og psyke hænger sammen. Du får muligheden for bevidst at foretage ændringer i det ubevidste, og dermed komme uhensigtsmæssig mønstre til livs.

Du vil opleve en markant ændring i hele den måde du anskuer livet på og bliver mindre sårbar når andre kommer og ’trykker på dine knapper’. Du vil få mere kontrol over dit liv, blive bedre til at håndtere stress, hvile bedre i dig selv og i det hele taget bare være mere glad og have et lysere syn på livet.

FasterEFT kan bruges i forbindelse med at komme af med: nervøsitet, lavt selvværd, frygt/bekymringer, fobier, kreative blokeringer, ekstra kilo, depression, sorg og tab, søvnløshed, dårlige vaner, smerter og afhængighed. Derudover kan det med fordel bruges i forbindelse med alle slags relationer, f.eks. parforhold, familieforhold og arbejdsrelateret forhold.

Kom i gang med det samme, lær selv hvordan du gør her