Hvordan bruger man FasterEFT?

Slide background

Hvordan bruger man FasterEFT?

Her kan du se hvordan du gør!

Du kan allerede nu selv begynde at bruge FasterEFT, jeg anbefaler dig at læse hele siden igennem inden du starter! Hvis du har nogle stærkt traumatiserende oplevelser, vi jeg dog ikke anbefale dig at gøre det på egen hånd, bestil hellere en tid!

Det eneste du skal gøre er at tænkte på det, som du vil arbejde med. Det kan for eksempel være en ubehagelig situation du har været i eller er i lige nu. Start med at fokusere på de fornemmelser der er i kroppen, når du tænker på det. Observer med nysgerrighed og tillad er de er i kroppen et øjeblik.

Forestil dig derefter at du blæser sæbebobler og at de forsvinder væk.

Tap (bank let med fingrespidserne) på det inderste af øjenbrynet med fuld opmærksomhed og sig: Jeg slipper (følelsen du mærker)

Tap ved siden af øjet: Jeg slipper (følelsen/fornemmelserne)

Tap under øjet: Jeg slipper det nu.

Tap lige på/under kravebenet: Det er trygt at slippe det, jeg har allerede sluppet det.

Tag en dyb vejrtrækning, pust ud, grib fat om dit håndled og sig ’Jeg er fri’ eller peace.

Gå tilbage til ‘problemet’ og mærk hvad der er tilbage, gentag tappingen igen og igen indtil du ikke længere mærker følelserne. Derefter tapper du noget godt ind, f.eks. det modsatte. brug ca. 3 runder på at tappe det positive ind og tænk derefter på noget som gør dig glad. Smil, virkelig mærk det i kroppen.

Hvis du er et sted hvor du ikke bryder dig om at tappe fysisk, kan du mentalt forestille dig at du gør det. Det hjælper stadig, da det trækker dig ind i nuet og hjælper dig til at slippe ubehaget i kroppen.

Grunden til at det virker er ganske enkelt at vores følelser i virkeligheden er fornemmelser i vores krop, som ofte starter i vores indre organer. Når vi tapper på medianbanerne, som hører til de forskellige organer, påvirker vi forbindelsen mellem krop og hjerne, så vi ikke længere føler de negative følelser, når vi tænker på situationen. Vi ’om’-programmerer så at sige hjernen. Hvis følelserne skulle komme op igen, gentager du bare det hele igen. Personlig er jeg også stor tilhænger af at være i den følelse, der nu engang er. Jeg observerer med nysgerrighed, hvordan følelsen kommer til udtryk i kroppen. Alle negative følelser har en besked til os, jeg modtager beskeden med taknemlighed og slipper den igen med Faster EFT.

Hvis du ikke kan få det til at virke alene, vil jeg anbefale dig at bestille en tid hos mig. Det virker altid meget stærkere når en pratitioner går ind og behandler. Jeg kender mange flere variationer til, hvordan man kommer ind til kernen af problemet og fjerner det med rødderne.

Faster EFT er ikke det samme som EFT og TFT (Tankefeltterapi) men alle teknikkerne indeholder ‘Tapping’