Om Connie Yndal

Slide background

Lidt om Connie Yndal

Jeg er nok det man kan kalde en velvære- og udvilkingsnørd, forstået på den måde at jeg de sidste 20 år har taget adskillige kurser og læst ufattelige mange bøger om selvudvikling. Jeg har ikke haft nogen depression eller stressnedtur, som der har gjort at jeg har vågnet op, derimod har jeg siden jeg var barn interesseret mig for spiritualitet og jeg har altid fulgt mine drømme.

Jeg blev professionel danser og har haft en skøn dansekarriere. De sidste 13 år har jeg med stor glæde levet af at undervise og at hjælpe mennesker.

Jeg arbejder holistisk med mennesker. For at opnå velvære på et højere plan, skal du sætte ind flere steder. Der er vigtigt at du træner din krop og din hjerne, spiser sundt og følger dit hjerte.

Jeg har lært meget af de forskellige lærere jeg har fulgt, såsom Byron Katie, Christian Pankhurst, Wayne Dyer, Debbie Ford, Miquel Ruiz med flere. Men FasterEFT har været det missing link, som jeg har ledt efter. En effektiv og hurtig vej til transformation. Jeg blev straks interesseret da jeg faldt over Robert Smiths videoer om FasterEFT på youtube i 2011. Jeg var så enig i den måde han ser verden på og er imponeret over de resultater han har med folk (der er et hav af testimonials på Youtube) Jeg startede med Faster EFT Practitioner uddannelse i 2013 i Belfast og har afsluttet level 3 i Malaga 2015. Jeg er nu i gang med level 4. I den tid har jeg også flere gange arrangeret Roberts Seminarer i Europa og han er gået hen og blevet en god ven.

Den største gave jeg har givet mig selv er at blive røgfri, Jeg læste bogen ‘Endelig ikke-ryger af Allen Carr, og blev nok en af verdens gladeste ikke rygere derefter. Jeg har også arbejdet for EASYWAY i Danmark, jeg elskede at afholde kurser og hjælpe folk med at blive røgfrie. Men der var nogen, som ikke stoppede efter kurset, jeg har nu senere hen fundet ud af hvorfor Easyway ikke virker på alle, og som regel kan jeg fjerne den sidste trang med Faster EFT.

En anden ting som jeg også har stor interesse i, er hvordan mænd og kvinder relaterer til hinanden. Jeg har taget en overbygning til min coach uddannelse som kærlighedscoach, og har desuden studeret på egen hånd i adskillige år.

Jeg føler selv at jeg nu har de vise sten når det kommer til parforhold. Jeg har også lavet en månedlig panelaften, hvor kønnene bliver klogere på hinanden. Se evt. mere her: www.loveinsight.dk

Jeg har opdaget, forstået og accepteret at mennesker er, som de nu engang er. Jeg holder nøglen til transformation og er passioneret omkring at hjælpe andre til få det liv de drømmer om. Hvis du er parat til at slippe fortiden og få mere glæde ind i dit liv, vil det være mig en stor ære at hjælpe dig dertil.

Jeg forklarer her på hjemmesiden hvordan du bruger FasterEFT og du kan starte med det samme. Hvis du ønsker at komme helt i dybden med dine problemer, kan du kontakte mig for at få sessioner.

Skriv til post@connieyndal.dk eller ring til 25852817

Overrækkelse af FasterEFT certifikat af Robert G. Smith

Jeg har også deltaget på kurser/studeret følgende: Tony Robins, Byron Katie, Christian Pankhurst, Barbara De Angelis, Faisel m.m.

Du kan også bruge mig som din sparringspartner i kærlighedslivet,enten udelukkende eller som supplement til FasterEFT sessioner.

  • Certificeret Faster EFT Pratitioner Level III (Robert G. Smith)

  • Certificeret Kærlighedsterapeut/coach hos Connie Kragelund

  • Certificeret NLP Master hos NLP Basen

  • Certificeret Coach fra Mindjuice

  • Certificeret Enneagram Pratitioner hos Think about it

  • Rygestop Terapeut fra EASYWAY

  • Personlig træner, pilates og yoga instruktør

  • Tidligere professionel danser