• Har du lyst til at være fri?

  • Er du træt af at skulle gå uden for, når du skal ryge?

  • Er du træt af at være slave af en hvid pind?

  • Er du træt af lugten? Af hosten? Det dårlige helbred?

  • Har du lyst til at være mere tiltrækkende?

  • Har du lyst til at se dine børnebørn vokske op?

Slip cigaretterne og bliv glad og fri

Tilbud! Kun 300 kr. for 30 min. telefon eller skype coaching for dig som behøver den sidste hjælp efter at have læst Allen Carr’s bog ‘Endelig ikke-ryger’ Få den hemmelige detalje til at gøre rygestoppet til en fornøjelse!

Tag kontrollen tilbage

Det er meget muligt at du også føler at du elsker dine cigaretter, at de er din bedste ven, at de gør festen sjovere og kaffen bedre osv.

Måske har du tidligere forsøgt at holde op med at ryge og synes måske at det var hårdt, eller du faldt i fælden igen, fordi en større stresset situation opstod i dit liv.

Jeg forstår dig rigtig godt, jeg har selv været ryger og troede aldrig at jeg ville blive ligeså glad for livet som ikke-ryger, jeg følte virkelig at jeg gjorde lige hvad der passede mig og at jeg var en livsnyder, der var i hvert tilfælde ingen der skulle stoppe mig fra at ryge!!!! (Jeg stoppede før restriktionerne trådte i kræft, som nærmest gjorde det umuligt at ryge nogen steder, jeg ved ikke hvor meget man føler at man er livsnyder som ryger nu om dage!)

Måske er du kommet forbi det punkt og står nu med den erkendelse af at cigaretterne holder dig fanget, at dit helbred er gået ned og mange ser skævt til dig, fordi du ryger. (ikke at jeg på nogen måder synes at du skal gøre hvad andre vil have dig til at gøre, men den sved nu alligevel lidt, da en ex-kæreste sagde til mig at jeg var perfekt som jeg var, og hvis jeg ikke røg, ville han have giftet sig med mig!)

Har du tidligere forsøgt at stoppe med at ryge og følt at du skulle bruge viljestyrke for at slippe cigaretterne eller at det var noget rart du skulle opgive?

Med den indstilling er det utroligt hårdt at slippe cigaretterne, når du bruger Faster EFT kan du i stedet prise dig lykkelig over at du endelig er blevet fri.

Min rygestophistorie

Jeg arbejdede en gang i Tyskland og mødte en masse som var holdt op med at ryge fordi de havde læst en bog (’Endelig ikke-ryger’ af Allen Carr) Sjovt nok ville de ikke fortælle mig hvad der stod i bogen, men sagde bare at det var nemt at stoppe efterfølgende og at de aldrig ville drømme om at ryge igen.

Hmm, godt nok elskede jeg mine cigaretter, men jeg tænkte også at jeg skulle stoppe hvis jeg en dag skulle have børn, så jeg endte med at købe bogen, så jeg havde den til den dag, jeg ville have børn.

En dag havde jeg ikke flere bøger at læse, så jeg tænke nå ja, det kan vel ikke skade at jeg læser bogen! Så uden at være motiveret for et rygestop læste jeg bogen og holdt op med at ryge, jeg var målløs over at det var så nemt at holde op, og fordi jeg overdrev nogle af instrukserne så endte jeg med at blive den gladeste ikke-ryger.

Jeg kontaktede Allen Carr for at blive en af hans rygestop terapeuter og kom i forbindelse med Mette som har EASYWAY og begyndte at holde rygestop kurser, hvor de fleste holdt op med at ryge, men der var nogen, som ikke stoppende og jeg kunne ikke rigtig komme igennem til dem med EASYWAY metoden.

Igennem FasterEFT, har jeg fundet ’The missing Link’ og er i stand til endnu bedre at hjælpe folk med at holde op med at ryge, hvis bogen ikke var nok.

Få hjælp til rygestop nu

Slip trangen til at ryge med en FasterEFT session, hvor jeg også vil bruge elementer fra Easyway rygestop metoden. Hvis dit rygestop skal være nemt for dig, er vi nødt til at sætte ind både mentalt og emotionelt. FasterEFT hjælper dig med at slippe de mere emotionelle og personlige overbevisninger, som gør at du sidder fast i rygefælden. Vi vil også se på de mere generelle grunde til at de fleste ryger og skyder alle de såkaldte fordele ned så du til sidst står med en taknemlighed over at blive fri fra røgen, jeg vil endvidere give dig en lille bonus der påvirker dine lykkehormoner og som gør at du kan boble over af glæde over din nyvundne frihed (forudsat at du bruger det!)

Det kan være en fordel, at du har læst bogen ‘Endelig ikkeryger’ af Allen Carr, men det er ikke en nødvendighed.

Book en session

Faster EFT Rygestopsession

1150 kr. for en to timers life session i København

Faster EFT Rygestopsession over skype (to times session)

995 kr.

Opfølgning Skype eller telefon coaching

495 kr. pr. time.

Kontakt mig på telefon 25852817 eller mail post@connieyndal.dk

Du er også meget velkommen til at ringe uforpligtende for at finde ud af om dette er det rigtige for dig.